5 червня 2016 р.

Літо розпочалося, але відпочивати ніколи!
Активно працюємо в англомовному загоні "23 in the Boat"!

Ознайомлюйтеся з подіями за перший тиждень у таборі.
30 травня - 3 червня 2016 року

Будні і свята англомовного загону “23 in the Boat
у пришкільному таборі НВК №1 «Кольорові олівці»
Основна мета англомовного загону у нашому пришкільному таборі –зацікавити учнів вивченням англійської, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єри. Саме тому заходи, які проводяться для дітей, мають не формат уроків, а є розважальними та розвивальними. Кожен день проходить цікаво та весело, діти спілкуються іноземною у невимушеній обстановці.

Day 1. Welcome to Crayons!
У перший день відбулося урочисте відкриття табору, на якому лунали веселі пісні та загони представляли свої емблеми і девізи. Наш загін (англомовний) називається «23 in the Boat”. Вирішили оформити свій загін у морському стилі, пригадали назви морських мешканців англійською, намалювали та вирізали їх. Ось що вийшло.







Day 2. Friends’ Day
У цей день малювали друзів та описували їх англійською. Працювали над проектом Likes and Dislikes”.  




Day 3. Day of Crayons
Сьогодні ми побували у парку ім.Т.Шевченка на урочистому відкритті табірної зміни «Барви літа». Діти взяли участь у конкурсі малюнка «Ми – рівняни». У другу половину дня відбулися ігри на свіжому повітрі.





Day 4. Day of Nature
Дуже насичений день! Відвідали Рівненський обласний краєзнавчий музей, побували на Лебединці, де годували птахів (назви пригадали англійською). Також вивчили назви різних квітів англійською і пограли у  Magic Field (вибирали номер під квіткою і відповідали на питання). Згодом виявили неабияку фантазію, утворюючи композиції для участі у конкурсі ікебан та вигадуючи для кожної з них назву та презентацію англійською. До речі, наш загін був найкращий у номінації «Надзвичайна креативність»!  







Day 5. Music Day
Музичний день розпочався з виконання Гімну України англійською. Згодом співали багато інших пісень англійською. Ще відвідали Рівненський обласний музично-драматичний театр (вистава «Метелик і Дюймовочка»).  Перед походом пригадали лексику, необхідну для опису героїв, а після повернення поділилися враженнями, кому який герой сподобався, як він виглядає, який у нього характер.  Також взяли участь у Dance Cocktail та грали в ігри на свіжому повітрі.









Немає коментарів:

Дописати коментар