23 лютого 2016 р.

Тиждень англійської мови
15-22 лютого 2016 року у нашому закладі проходив Тиждень англійської мови. Було проведено показові уроки, які відвідали батьки та адміністрація. З метою популяризації англійської мови (адже 2016 рік оголошено Роком англійської мови в нашій країні) на деяких уроках батьки навчалися разом з дітьми.
Учні 4 класу провели англомовну екскурсію по Рівному ”Round Rivne Tour”, під час якої разом із вчителями заспівали біля пам’ятника Шевченку Гімн України англійською мовою.
Лінгвістична бригада учнів 3-го класу ”Language in Action” провела урок англійської для адміністрації. 
Окремі учні 2-го класу взяли участь у “FlyHigh Music Show”. Глядачами були батьки та однокласники. Усі другокласники представили свої роботи у проекті My Favourite Place of Rivne”.
Також відбувся шкільний етап загальноміського конкурсу селфі ”English in my life”.
Усім надзвичайно сподобалося брати участь у конкурсі скоромовок.

Тиждень англійської був досить насиченим, тому й не дивно, що на лінійці, присвяченій його закриттю, було багато нагороджених подяками та дипломами. Дехто отримав кілька нагород! 











7 коментарів:

  1. Дуже доречні заходи. Без англійської тепер ніяк. Моя доця теж "нажимає" на мову.

    ВідповістиВидалити
  2. Такі заходи є веселими та пізнавальними для дітей. Кожній школі необхідно їх проводити.

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже цікаво!!! Молодці! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже цікаво!!! Молодці! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  5. Наталія Яворська25 лютого 2016 р. о 23:20

    Чудова підготовка тижня англійської мови - велике THANK YOU нашим вчителям! У сьогоднішньому світі англійська вже стала необхідністю - для роботи, спілкування, саморозвитку. Нам, батькам, приємно, що наші діти виростають у такій невимушеній, проте результативній атмосфері вивчення англійсьої мови. І особливо приємно, коли діти кажуть - "мій улюблений урок - англійська!" :) Кeep it up!

    ВідповістиВидалити
  6. Захоплююсь вашою активністю та відданістю своїй роботі!Молодці!Завдяки таким заходам уроки англійської мови проходять пізнавально та стають улюбленим уроком дітей.

    ВідповістиВидалити
  7. Класно! Дітям дуже весело і пізнавально! Молодці!

    ВідповістиВидалити